Tijd om de balance op te maken voor 2007

Door TMDevil op woensdag 12 december 2007 15:07
Categorie: Algemeen, Views: 2.831

Het jaar is bijna om, tijd om maar weer eens stil te staan bij afgelopen jaar. Meteen een mijlpaaltje, want dit is me eerste blog post :D

30 november 2006 was de dag dat ik me ontslag aanbood bij me vorige werkgever, om vervolgens op 1januari te starten bij me huidige werkgever Tricode
Volgens me horoscoop van dit jaar zou er rond juni/juli iets met me carrière gebeuren, had het niet verwacht (gezien ik al van baan was veranderd, en het is een horoscoop), maar dat is gebeurd. Ik ben vanaf Juni (rond de Texel meet) gedetacheerd bij een gloeilampen fabrikant te Eindhoven.

Zou ik met de auto gaan, zou me dat 2uur kosten. Persoonlijk vind ik dat iets te veel, met de trein doe ik er 1uur en 40min over. Ook veel, maar dan kan ik temmisnte nog iets doen, zoals het leren voor me MCSE bijvoorbeeld. Iets wat er de laatste tijd niet meer echt meer van komt, slapen is namelijk ook best wel goed te doen in de trein.

Als er tenminste een trein komt, en niet zo'n oude Duitse rammelbak (ICK) met allemaal losse coupe 's van 6personen. Want die hebben nog het confort van 1940, juist geen dus. Of dat de NS weer eens een "hondekop" van 4 treinstellen in zet als intercity met 12 treinstellen. Met een hamer past alles moet de NS denken.
Op zulke momenten weet ik waar de afkorting NS voor staat, Nederlands Veevervoer..... Veevervoer begint toch niet met een S ? Ja, klopt, maar dat snapt dat vee toch niet :|
Op zulke momenten verlang ik toch weer terug naar me autootje. Ruimte, kacheltje die ik zelf kan instellen, eigen muziekje en voor de rest rust.
Me auto die overigens dit jaar een nieuw hart heeft gekregen. Nadat de zuigerveren besloten hadden om er nu echt mee te stoppen was het tijd voor een engine rebuild, dankzij Boomkamp en vmax rijd het scheurijzer nu weer per perfect.

In die zelfde horoscoop stond dat me iets in de liefde te wachten stond
rond sept/oct. In die maanden is niet echt veel gebeur kan ik zeggen, maar niet meteen de hoop opgeven denk ik dan, dus heb ik haar nog de kans gegeven tot nov (je weet maar nooit.. misschien zat de liefde wel in de trein, kan ze misschien
vertraging hebben natuurlijk...). Maar denk dat ze zo'n vertraging had dat ze maar toch maar met de auto is gegaan. Maar ach, 1 uit 2 is ook best knap voor zo'n stukje papier denk ik dan :+

Volgende: Het is gewoon nooit goed... 12-'07 Het is gewoon nooit goed...

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk